Höyrypesuri

Kärcher SC 5 Premium

TEHOKAS JA TURVALLINEN: Höyrypesuri puhdistaa kodin kovat pinnat hygieenisesti ilman kemikaaleja ja poistaa 99,99% kotioloissa tavanomaisista bakteereista. Suuri teho ja monipuoliset ominaisuudet tekevät SC 5 Premiumista malliston lippulaivan 4,2 barin höyrypaineella, höyryn kosteuden säädöllä ja pikatäytöllä.

MIELLYTTÄVÄ PUHDISTUSTAPA VAIKEISIINKIN KOHTEISIIN: Höyryn puhdistava vaikutus saavuttaa myös hankalat raot ja kulmat, joihin rätillä on hankala ylettyä ja irrottaa pinttyneen ja rasvaisen lian vaivattomasti. Monipuolisten varusteiden avulla on mahdollista puhdistaa tehokkaasti esim. laattapinnat, kaakelisaumat, vesihanat, pesualtaat, liesitasot, rosteripinnat jne. Ergonominen Comfort Plus lattiasuutin tuottaa tarkan puhdistustuloksen ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden.

SOPEUTUU HYVIN ERI SIIVOUSKOHTEISIIN: VapoHydro-toiminnon avulla höyryn kosteutta voidaan säätää ja lian voi huuhdella pois kuumalla vedellä esim. kylpyhuonetta ja saunaa siivotessa. Höyryn voimakkuus on joustavasti säädettävissä käyttökohteen ja tarpeen mukaan. Kaksoissäiliö pikatäytöllä mahdollistaa veden lisäämisen lennosta työskentelyn lomassa. Mukana EasyFix lattiasetti: korkealaatuinen mikrokuituliina joka on helppo kiinnittää ja poistaa suulakkeesta ilman koskemista likaan.

Valmistajan tuotetiedot

Valmistajan käyttöohje