Ikkunanpesinsetti

Kärcher KV 4 ja WV 6

IKKUNANPESU VAIVATTOMAKSI: KV 4 akkukäyttöinen mikrokuitupesin nostaa ikkunoiden puhdistuksen uudelle tasolle: kompakti ja kevyesti värisevä pesin irrottaa lian tehokkaasti ilman hankausta ja pitää kädet kuivana puhdistuksen aikana. Koska puhdistusainetta levittyy jokaisen vedon yhteydessä, ikkunoiden puhdistaminen sujuu entistä vaivattomammin.

EI RÄTTISULKEISIA: KV 4 mikrokuitupesin soveltuu käytettäväksi myös muille tasaisille pinnoille kuten pöydille, keittiötasoille tai vaikkapa auton ikkunoille. Kuivaus on kätevää WV 2 ikkunapesurilla, joka imee likaveden pois. Ikkunoiden kuivaus onnistuu siististi karmin reunaan asti imusuulakkeen reunassa olevan säädettävän karmiohjaimen ansiosta.

PITKÄLLE KEHITETYT OMINAISUUDET: Pehmustetusta kädensijasta saa napakan otteen ja virtakytkin on sijoitettu ergonomisesti peukalolla käytettäväksi. Optimoitu painojakauma tekee ikkunanpesurista kevyen ja miellyttävän käyttää. Tarralla kiinnitettävä mikrokuitupyyhin on lisäksi helppo irrottaa käytön jälkeen. Edeltäjiään kevyempi laite tarjoaa reilusti pidemmän toiminta-ajan latausta kohden.

Valmistajan käyttöohje - KV 4 -mikrokuitupesin

Valmistajan tuotetieto - WV 2 -ikkunapesuri

Käyttöturvallisuustiedote - RM 500 -ikkunanpesuaine